Napsala:
Adéla

Maderoterapie obličeje: Znáte tajemství rozzářené pleti bez vrásek?

My ANO! Maderoterapie obličeje je jemná, avšak velmi účinná masážní technika pomocí dřevěných válečků.

Maderoterapie obličeje aneb přírodní lifting

O tom, že maderoterapie těla funguje skvěle, už naše klientky a klienti ví. Ale slyšeli jste, že existuje i maderoterapie na obličej? Žádné jehly ani skalpely, ale tajemství se ukrývá v dřevěných válečcích. Jedná se o zcela přírodní proceduru, která dokáže s vaší pletí přímo zázraky.

Spousta benefitů, které vám přinesou i větší sebevědomí

Obličej je první, čeho si všimneme na ostatních. To, že se o něho staráme pomocí kosmetických přípravků je zcela jistě správně. Přípravky však řeší pouze povrch. Pojďme, ale ještě hlouběji. Jemným masírováním se krásně uvolní svalstvo v obličeji, okamžitě se vyhlazují drobné vrásky, dochází k prokrvení, stimulaci kolagenu a elastinu. Pokožka se vypíná a zpevňuje. Tímto se rozzáří nejenom vaše pleť, ale i sebevědomí.

Při pravidelných návštěvách se redukují hluboké vrásky, konturuje se obličej, viditelně se zlepšuje kvalita a vzhled pleti.

Čas sice zastavit nedokážeme, ale dokážeme ho přibrzdit a zpomalit proces stárnutí. U mladších ročníků může být maderoterapie obličeje skvělým neinvazivním pomocníkem v prevenci proti vráskám.

Pro dlouhodobý a co nejlepší výsledek doporučujeme opakovat proceduru 10x a to 1-2krát týdně. A následně udržovací ošetření jednou za 3-4 týdny.

Otoky v obličeji nemají šanci

Mnohé z nás trápí také časté otoky kolem očí, ve tváři a celkově unavený vzhled. I s tímto si maderoterapie obličeje dokáže lehce poradit. Masáž válečky stimuluje lymfatický systém a tím se zrychlí vylučování přebytečné vody ven z obličeje. Otoky mizí a pleť působí odpočatým dojmem.

Příjemný relax pro všechny

V neposlední řadě je maderoterapie obličeje neuvěřitelný relax. Tato příjemná obličejová masáž vás dokáže dostat do hlubokého odpočinku, při kterém zapomenete na veškeré okolní dění venku. Pomůže vás zbavit stresu a psychického napětí.

Jemné pohlazení, dotyk dřeva, hořící svíčky, uvolněná atmosféra, relaxační hudba…hýčkejte sebe a svoji pleť pomocí maderoterapie obličeje.

11/10/2023

Zpět na výpis článků

Kontakt

Komplex Eden Brno
Purkyňova 35, 612 00 Brno
tel.: 601 300 050

Otevírací doba

pondělí – pátek
9.00–18.00 hodin
jiné termíny dle domluvy možné

Objednávky na ošetření

telefonicky na čísle: 601 300 050
e-mailem: recepce@oneplus.cz