Napsala:
Adéla

2024 - Mít čas sama na sebe

Milé dámy, máme tu rok 2024! Ať už jste zastánkyně novoročních předsevzetí nebo ne, jedno společné bychom si přece jenom mohly dát - mít čas sama na sebe.

Není to sobecké

Každá z nás ho zná, každá z nás ho má jinak...každodenní kolotoč - děti, partner, práce, škola, nákup, domácí mazlíčci, úklid atd. Však to znáte. Často při něm, ale zapomínáme samy na sebe.

Mnoho žen, se kterými se u nás ve studiu setkáváme, nám prozradilo, že se dlouho odhodlávaly k tomu zajít si např. na kosmetiku nebo masáž. Zajít si někam, kde bude pečováno o ně, kde si budou moci odpočinout a na hodinku či dvě zcela vypnout. Samozřejmě, že v tom hraje velkou roli čas, povinnosti, ale i ten malý vyčítavý hlásek v hlavě „zdali si to můžu dopřát?“.

Můžete a zasloužíte si to!

Naučte se odpočívat

Najděte si v diáři ten den a čas, který věnujete sobě. Můžete si např. přijít odpočinout na nějakou relaxační proceduru, je jich celá řada - ať už obličejové nebo tělové. Uvolňující dotek, péče o vás a příjemná atmosféra vás přenese do úplně jiného světa.

Věřte nám, pravidelná dávka času pro sebe dokáže přímo zázraky. Zcela jistě se podepíše na vaší duševní pohodě, spokojenosti, náladě a energii.

Těšíme se na vás

Budeme moc rády, pokud nám dáte vaši důvěru a svěříte se do naší péče. Společně vás naučíme, jak si naplno užít čas sama pro sebe ♥

15/1/2024

Zpět na výpis článků

Kontakt

Komplex Eden Brno
Purkyňova 35, 612 00 Brno
tel.: 601 300 050

Otevírací doba

pondělí – pátek
9.00–18.00 hodin
jiné termíny dle domluvy možné

Objednávky na ošetření

telefonicky na čísle: 601 300 050
e-mailem: recepce@oneplus.cz