Napsala:
Adéla

JAK SE DOSTAT PO PRÁZNINÁCH ZASE DO ROVNOVÁHY

Nacházíme se právě na konci léta a rozmary počasí nám všem můžou dávat pěkně zabrat.

KDYŽ O SEBE DOST NEPEČUJEME

Když dlouhodobě aktuálně nepřizpůsobujeme náš životní styl extrémním výkyvům teplot, dešti a větru a při 30°C (ne)pijeme, (ne)jíme a (ne)spíme stejně a žijeme ve stresu, jako při 15°C, naše tělo si toho pravděpodobně všimne a začne se bránit.

JAK MŮŽE NAŠE TĚLO A NÁŠ ŽIVOT VYPADAT

Následně si toho všimneme i my a pozorujeme absenci smíchu, nedostatek optimismu a nadhledu, zvýšenou únavu, podrážděnost, kolísání krevního tlaku, otoky okolo očí, končetin a těla, večer těžké nohy...a nechuť něco dělat.

Začátek školního roku je tady, střídavé počasí trvá a my ne a ne se dostat do rovnováhy.

Víte, že pro tyto případy existuje excelentní péče? Vytáhne vás z toho nevypočitatelného počasí na ulici, ze světa povinností, stresu, nekonečných seznamů úkolů, e-mailů, z péče o děti, o partnery, o partnerky, o rodiče, o domácnosti, domy a zahrady.

Ta excelentní péče se jmenuje lymfatická masáž. Svými jemnými doteky vás uvede do blaženosti, klidu a spojení se sebou. Není to taková ta masáž, při které vám masér prohrábne tělo až na kost, tlakem na svaly a bolavé body uvolní zatuhliny tak, že trpíte nejenom na lehátku, ale ještě druhý den při vstávání z postele.

LYMFATICKÉ MASÁŽE JAKO HOJIVÝ BALZÁM PRO TĚLO I DUŠI

Lymfatická masáž je hebká, jako mořský vánek. Absolutně nebolí. Hýbe se totiž s vodou (lymfou, mízou) v těle, která se nachází ze 70% v podkoží. Masérka se tedy svalů téměř nedotýká. Slast může přinášet i fakt, že se lymfatická masáž dělá nasucho, maximálně s dětským pudrem právě proto, aby se tím podkožím dalo hýbat perfektně.

Před lymfatickou masáží proto prosím nepoužívejte žádné tělové mléko, žádný olej, žádný krém ani vy. Osvěžit tělo před masáží jenom vodou a mýdlem je úplně ideální.

Kromě okamžité blaženosti a ticha při položení rukou masérky na obličej, kdy přichází spontánní uvolnění každé buňky celého vašeho těla, která vás hýčká celé dvě hodiny, blaženost následně ještě několik dní doznívá poté.

Poměrně velkým přínosem v dnešní dynamické době je harmonické usínání večer po masáži a hluboký odpočinek v noci.

Díky uvolnění svalů je tím největším bonusem celé lymfatické masáže rozhýbání lymfy a postupné odvedení toxinů, metabolitů, kyselin a usazených solí z těla ven. Poznáte to tak, že zhruba od páté šesté masáže ztmavne barva vaší ranní moči na odstín silného černého čaje.

Ale díky kúře se celková očista děje jemně, postupně a do hloubky tkání těla i duše.

Lymfatická masáž tedy harmonicky rozhýbává naši vodu v celém našem systému včetně obličeje, hlavy, krku a plosek nohou a podporuje ji v jejím přirozeném toku.

Je balzámem pro naše tělo i duši nejen v těchto dnech. A může nám dodat sílu, nadhled, oživení a optimismus do nadcházejícího začátku školního roku a dnů následujících.

1/9/2023

Zpět na výpis článků

Kontakt

Komplex Eden Brno
Purkyňova 35, 612 00 Brno
tel.: 601 300 050

Otevírací doba

pondělí – pátek
9.00–18.00 hodin
jiné termíny dle domluvy možné

Objednávky na ošetření

telefonicky na čísle: 601 300 050
e-mailem: recepce@oneplus.cz