Napsala:
Adéla

Tipy na vánoční dárky pro ženy do 900 Kč

Za dárky přeci nemusíte utratit spoustu peněz. Představujeme vám 5 krásných a speciálních procedur, kterými jistojistě uděláte radost vaší mamince, babičce, manželce, nejlepší kamarádce.

Něco speciálního pro ni

Najít TEN ideální dárek pro ženu, na které nám záleží, může být někdy pěkný oříšek. Kéž bychom jí uměli číst myšlenky. Bohužel to nedokážeme ani my, ani vy. Co ale dokážeme? Krásně se vám o ni postarat a hýčkat ji. A to nemusí stát tisíce! A věřte nám, bude to pro ni něco nádherného, originálního a speciálního!:)

Darujte čas

Pojďme společně pro ni vybrat proceduru, díky které darujete čas, který bude u nás věnován jen a jen jí. Bude plný odpočinku, péče a příjemné atmosféry.

1) Indická masáž hlavy

Hluboce relaxační záležitost pro dámy, které milují masáže. Tato masáž dokáže zharmonizovat nejenom tělo, ale i duši.

Cena: 900 Kč

2) Maderoterapie těla

Masáž dřevěnými válečky umí s tělem přímo zázraky, a proto si ji chce vyzkoušet a zažít snad každá žena. Splníte jí to?:)

Cena: 900 Kč v rámci naší akce 1+1 ZDARMA

3) Kosmetické ošetření Biofáze

Dotek přírody v kombinaci s aromaterapií, to je biofáze. Nejvoňavější zážitek pro všechny věkové kategorie. Jelikož se jedná o přírodní kosmetiku, je toto ošetření vhodné právě i pro mladší slečny.

Cena: 700 Kč

4) Lávové kameny

Spojení masáže a nahřátých lávových kamenů je ta největší slast pro tělo v zimních dnech. Pokud máte kolem sebe nějakou „zmrzlinu“, je pro ni jednoznačnou volbou tato masáž.

Cena: 900 Kč

5) Maderoterapie obličeje

A nakonec jeden velmi příjemný rituál krásy - maderoterapie obličeje. Masáž obličeje malými válečky okouzlí maminku, sestru i babičku...jednoduše všechny ženy, dámy a slečny.

Cena: 600 Kč v rámci naší akce 1+1 ZDARMA

8/12/2023

Zpět na výpis článků

Kontakt

Komplex Eden Brno
Purkyňova 35, 612 00 Brno
tel.: 601 300 050

Otevírací doba

pondělí – pátek
9.00–18.00 hodin
jiné termíny dle domluvy možné

Objednávky na ošetření

telefonicky na čísle: 601 300 050
e-mailem: recepce@oneplus.cz