Napsala:
Adéla

Vánoce s ONE+: Darujte vstupenku do světa krásy, relaxu a hýčkání

Dny do Vánoc se pomalu, ale jistě odpočítávají a vy stále netušíte, čím obdarovat své nejbližší? Přinášíme vám inspiraci, díky které zaručeně vykouzlíte úsměv pod stromečkem každému.

Zážitek = One+ vánoční dárkový poukaz

Troufáme si tvrdit, že zážitky jsou tím nejkrásnějším dárkem pro každého. Každý z nás si zalouží čas, který bude věnován jen nám a zároveň bude plný hýčkání a odpočinku.

To vše a mnohem víc můžete darovat poukazem do našeho studia.

Inspirace pro Ježíška

Nejste si však jisti, kterou proceduru u nás vybrat. Lámete si hlavu co pro maminku či babičku? Chcete, aby se manželka cítila jako královna? Máte doma zmrzlíka? Inspirujte se našim výběrem oblíbených procedur.

PRO DÁMY VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORIÍ - MADEROTERAPIE OBLIČEJE

Nejpříjemnější obličejová masáž malými dřevěnými válečky, šťavňatější pleť a hluboký relax, to je maderoterapie obličeje. Tuto proceduru ocení všechny dámy - maminka, sestra, kamarádka, ale i babička.

PRO MILOVNÍKY SLADKÉHO - ZLATÁ MEDOVÁ TERAPIE

I u nás se dá „mlsat“. Blahodárná detoxikační medová masáž rozzáří tělo i duši. Medový dotek bude příjemným zážitkem pro každého.

PRO ROZMAZLENÍ KAŽDÉ ŽENY - KOSMETICKÉ OŠETŘENÍ GERNÉTIC

Chtěli byste dopřát svojí ženě něco speciálního? Věříme že ano, proto doporučujeme kosmetické ošetření pleti s luxusní francouzskou kosmetikou GERnétic.

PRO NÁROČNÉ, KTEŘÍ DBAJÍ O SVÉ ZDRAVÍ - MADEROTERAPIE TĚLA

Poukazem na maderoterapii zabodujete! Kombinace dřevěných válečků, relaxační hudby a příjemné atmosféry je skvělým zážitkem, jak pro dámy, tak i pány. Benefity této procedury jsou nejenom estetické, ale i zdravotní.

PRO VĚČNÉ ZMRZLÍKY - MASÁŽ LÁVOVÝMI KAMENY

Nic nezahřeje tak, jako masáž lávovými kameny. Oblíbená masáž v chladných dnech prohřeje organismus, uvolní zatuhlé svalstvo a dobije energii.

One+ péče

V našem studiu ovšem můžete vybírat z mnohem více procedur, než o kterých jsme se zmínili výše.

Vánoční dárkové poukazy je také možné vystavit na libovolnou částku a obdarovaný/á si poté vybere dle sebe.

A my vám slibujeme, že se o vaše nejbližší postaráme, jak nejlépe umíme. Aby čas, který u nás stráví, byl pro ně odpočinkem, hýčkáním...krásným zážitkem ♥

24/11/2023

Zpět na výpis článků

Kontakt

Komplex Eden Brno
Purkyňova 35, 612 00 Brno
tel.: 601 300 050

Otevírací doba

pondělí – pátek
9.00–18.00 hodin
jiné termíny dle domluvy možné

Objednávky na ošetření

telefonicky na čísle: 601 300 050
e-mailem: recepce@oneplus.cz